Apartmani sa saunom i parnim kupatilom

Apartmani sa saunom su veoma popularni u Beogradu. Njihov najam košta za nijansu više od najma običnih apartmana, a znatno manje od privatnih termina u spa centru.

Spa apartmani nude uživanje u wellness&spa sadržajima, kao što su sauna, parno kupatilo i đakuzi. Ono po čemu se apartmani sa saunom i parnim kupatilom ističu su potpuna privatnost, komfor i vrhunsko wellness uživanje.

Poput apartmana sa đakuzijem, apartmani sa saunom predstavljaju odličan izbor za proslavu godišnjice ili rođendana, kao i savršeno mesto za odmor posle napornih dana na poslu.

U ovim apartmanima možete se odmarati radnim danima i vikendom, bez deljenja spa sadržaja sa drugim ljudima. Pre vašeg dolaska apartmani se detaljno čiste, pa su urednost i čistoća zagarantovani.

Apartmani su topli, jer imaju centralno i podno grejanje, a tokom leta temperaturu možete podešavati klima uređajem. Na raspolaganju su vam internet i obezbeđeno parking mesto.

apartmani sa saunom

Koliko koštaju apartmani sa saunom i parnim kupatilom u Beogradu?

Apartman Nirvana Spa možete iznajmiti već za 5.000 dinara dnevno. Ovaj apartman ima samo saunu i zato je jeftiniji od ostalih. Na raspolaganju su vam dnevna i spavaća soba, kuhinja i kupatilo.

Najam apartmana Laguna Spa i Laguna Freya košta 5.500 dinara dnevno. U ovu cenu uračunato je korišćenje saune i đakuzija. Laguna Spa ima čak i toplu klupu (tepidarijum). Oba apartmana imaju dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo i kuhinju koja je opremljena osnovnim posuđem za pripremu jela.

Naš najluksuzniji spa apartman je Laguna 50 nijansi. Opremljen je saunom, đakuzijem i parnim kupatilom, pa ćete imati osećaj da ste u pravom spa centru. Za 7.000 dinara dnevno imaćete privatnost i komfor kakav u klasičnom spa centru ipak nije moguć. Nećete morati da “jurite” slobodne termine i da delite spa centar sa drugim ljudima. Sauna, parno kupatilo i đakuzi biće tu samo za vas dvoje.

Sva četiri spa apartmana smeštena su na Zvezdari. U blizini je sportski centar Olimp, a iz centra grada se do njih stiže za samo 20-ak minuta kolima.

Da li se apartmani sa saunom mogu koristiti bez noćenja?

U svim navedenim spa apartmanima na raspolaganju vam je i dnevni odmor. To je boravak u trajanju od 3-4 sata u toku prepodneva ili popodneva. Dakle, bez noćenja. Cena dnevnog odmora je od 2.500 do 3.000 dinara, u zavisnosti od apartmana koji izaberete.

Da li je moguća romantična dekoracija apartmana?

Naravno! Možete doneti cveće, latice ili balone i dekorisati apartman za posebne prilike. Možemo vam obezbediti sveće, šampanjac i druge pogodnosti. Sve je stvar dogovora.

Kako koristiti saunu u spa apartmanu?

Pre ulaska u saunu:

  • Istuširajte se i dobro se obrišite peškirom
  • Popijte čašu-dve vode
  • Nemojte se mazati kremama i losionima

Boravak u sauni traje od 5 do 15 minuta, dok temperatura vazduha u sauni dostiže 70-90 stepeni Celzijusa. Sauna se redovno čisti, praktično posle svakog termina, pa u njoj možete sedeti i potpuno goli.

Nakon izlaska iz saune:

  • Istuširajte se mlakom vodom
  • Odmorite 10-15 minuta

Ceo ovaj ciklus možete ponoviti 2-3 puta. To je preporučena dnevna doza korišćenja saune, tokom koje ćete izgubiti oko pola litra tečnosti.

Koji su benefiti korišćenja saune?

Korišćenje saune čini da se osećate bolje. Visoka temperatura povećava znojenje do te mere da se organizam čisti od toksina, dolazi do čišćenja kože i poboljšava se cirkulacija.

Sauna je u nekim zemljama deo tradicionalne spa kulture. U Finskoj je redovno korišćenje saune navika koje se mnogi pridržavaju.

Upotreba saune pomaže u borbi protiv virusa i prehlada, u jačanju kardiovaskularnog sistema a ima dobre efekte i na mršavljenje i bolji rad respiratornih organa. Posebno je efikasna u lečenju stresa i anksioznosti, jer ćete posle korišćenja saune bolje spavati, biti odmorniji i manje nervozni.

apartmani sa saunom i parnim kupatilom

Kako koristiti parno kupatilo u spa apartmanu?

Idealni uslovi za korišćenje parnog kupatila su:

✅ Temperatura vazduha 45-48 stepeni Celzijusa

✅ Vlažnost vazduha 100%

Pri ovim uslovima, tretman u parnom kupatilu treba trajati 10-20 minuta. Nakon tretmana istuširajte se mlakom ili prohladnom vodom, kako bi se organizam oporavio. Posle kraćeg odmora možete ponoviti tretman.

Koje su prednosti korišćenja parnog kupatila?

Savršena kombinacija toplote i vlažnosti vazduha čini parno kupatilo izvanrednim sredstvom u borbi protiv umora, kod detoksikacije organizma i kod ublažavanja bolova.

Pomoću parogeneratora stvara se vruća para, koja blagotvorno utiče na rad respiratornih organa, cirkulaciju i čišćenje kože. Parna terapija podmlađuje organizam, jača imunitet, olakšava probleme sa astmom i bronhitisom.

Rimljani i Turci su od davnina koristili parna kupatila za relaksaciju i oporavak. Širom Srbije postoje stara rimska i turska kupatila, koja svedoče o značaju ovakvih objekata vekovima unazad.

Tretmani u parnom kupatilu preporučuju se osobama koje imaju bolove u kostima i zglobovima, kao i onima koji imaju kašalj i probleme sa sinusima. Zbog korisnog dejstva pare na kvalitet kože, parno kupatilo se pokazalo veoma dobro i u borbi protiv celulita.

Kako se mogu rezervisati apartmani sa saunom?

Rezervaciju apartmana sa saunom i parnim kupatilom možete napraviti bez direktnog kontakta sa nama. Telefonom ćete dobiti instrukcije kako da dođete do apartmana, sa adresom i fotografijom zgrade, a ključ ćete preuzeti iz sefa na samom ulazu.

Za sve informacije o iznajmljivanju spa apartmana u Beogradu i rezervaciju termina pozovite nas na 📞 0638481904.

REZERVIŠITE SPA APARTMAN