Apartmani sa đakuzijem

Koliko puta su vam bili potrebni spa apartmani sa đakuzijem i saunom, da se opustite, zaboravite na probleme i odmorite se od posla?

Da biste u svom stanu postavili đakuzi, potrebna vam je investicija od nekoliko hiljada evra. A da biste uživali u spa apartmanu sa djakuzijem potrebno vam je svega oko 50 evra i to sa uračunatim noćenjem za dvoje. I ne samo sa noćenjem, već i sa korišćenjem saune, pa čak i parnog kupatila, u zavisnosti od opremljenosti apartmana.

Kad stavimo sve na papir, lako dolazimo do računice da je iznajmljivanje spa apartmana sa đakuzijem odlična odluka! Imaćete osećaj kao da ste otišli na kratak odmor, a opet, nećete gubiti vreme na put van grada.

Apartmani sa đakuzijem – Cena

Pomenuli smo već da je cena noćenja u spa apartmanu okvirno oko 50 evra. Hajde da vidimo konkretne cene za svaki apartman:

Kao što vidimo, ovo su zaista povoljni apartmani sa đakuzijem. Cene su jeftinije od smeštaja u hotelu, a takođe i od zakupa spa centra. Imate čak i opciju dnevnog boravka, u trajanju od 3-4 sata prepodne ili popodne. Cena dnevnog odmora u apartmanu sa đakuzijem je oko 2.500 – 3.000 dinara.

Spa apartmani sa đakuzijem
Spa apartman sa đakuzijem

Poređenje cena: Hoteli, spa centri i spa apartmani

Noćenje za dve osobe u spa hotelima se kreće od 100 do 300 evra, u zavisnosti od usluga i sadržaja. Potrebno je izdvojiti i vreme, bar 2-3 dana, da biste otišli na vikend do Zlatibora, Vrnjačke Banje ili recimo Divčibara.

E sad, ako nemate slobodne dane na poslu, druga opcija za wellness uživanje je odlazak u spa centar. U spa centru morate da delite đakuzi ili saunu sa drugim gostima. Eventualno možete doplatiti za privatni termin, što je dodatni trošak.

Cene privatnih termina u spa centrima u Beogradu kreću se od 100 evra. Potrebno je i unapred rezervisati termin. U cenu nije uračunato noćenje, već samo korišćenje spa&wellness sadržaja.

Polako dolazimo do spa apartmana sa đakuzijem kao idealne opcije za wellness opuštanje, gde ćete za 5.500 do 7.000 dinara dobiti noćenje za dve osobe, korišćenje đakuzija i saune, a naravno i komfor koji vam nudi apartman sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom, kupatilom i kuhinjom.

Za razliku od hotela gde su spa centri udaljeni od soba, kod spa apartmana možete bukvalno iz kreveta uskočiti u đakuzi. Sami birate kada ćete koristiti đakuzi – ujutru, uveče, tokom dana.

Apartmani sa djakuzijem – Zvezdara, Mirijevo

Svi ovi lepi, moderno opremljeni spa apartmani u Beogradu sa djakuzijem smešteni su na Zvezdari, u naselju Mirijevo. Lokacija je zaista odlična, jer u blizini imate Sportski centar Olimp sa bazenom, sportskim terenima i atletskom stazom. U blizini je i Zvezdarska šuma ako volite šetnje, a do centra grada i većih šoping centara potrebno vam je samo 20 minuta kolima.

Prednosti spa apartmana: Privatnost ✅ Povoljne cene ✅ Dobra lokacija ✅

Koji su benefiti đakuzija?

Đakuzi ima mlaznice koje pod jakim pritiskom izbacuju toplu vodu i time vas masiraju. Temperatura vode je oko 30 stepeni.

Opuštanje u đakuziju posebno znači osobama koje imaju povrede zglobova i probleme sa mišićima. Topla voda smanjiće upale i otoke i pojačati cirkulaciju. Mišići i zglobovi će se u vodi opustiti, pa se đakuzi dobro pokazao i u borbi protiv grčeva u mišićima. Hidroterapija ublažava napetost u mišićima i omogućuje vam da lakše zaspite.

Odlično se đakuzi pokazao i u borbi protiv stresa, nervoze i anksioznosti. Osim fizičkog opuštanja u penušavoj i relaksirajućoj kupki, imaćete i osećaj zadovoljstva, uspešnosti i većeg samopouzdanja. Isprobajte spa apartman sa đakuzijem i uverićete se u naše reči.

Vodimo računa o higijeni đakuzija

Naši luksuzni spa apartmani su uvek besprekorno čisti i uredni. A posebnu pažnju obraćamo na čistoću đakuzija. Nakon svakog boravka, detaljno čistimo i dezinfikujemo đakuzi unutra i spolja.

Kao dodatnu meru, na svakih nekoliko dana ispiramo đakuzi vrelom vodom i sredstvima za dezinfekciju, kako bi se očistile mlaznice i kako bi đakuzi bio potpuno bezbedan za korišćenje.

Čime su još opremljeni spa apartmani sa đakuzijem?

Osim đakuzija, naši spa apartmani imaju i druge wellness sadržaje. Apartmani Laguna Spa i Laguna Freya imaju i saunu, a apartman Laguna 50 nijansi ima čak i parno kupatilo.

Osim toga, svi apartmani imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa garniturom za sedenje, malu kuhinju i moderno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Gostima su na raspolaganju parking mesto, internet i televizija. Svi naši apartmani imaju centralno grejanje i klima uređaje.

Ko može iznajmiti spa apartman sa đakuzijem?

Najčešće spa apartmane sa djakuzijem traže parovi, koji žele da provedu dan zajedno, uživajući u wellness sadržajima po povoljnoj ceni.

Dolaze nam i ljudi koji žele da se odmore nakon naporne radne nedelje, oni koji posećuju Beograd na dan-dva, kao i oni koji žele da prirede posebno iznenađenje dragim osobama kao poklon za rođendan ili godišnjicu.

Kada poželite penušavu kupku za dvoje, rezervišite spa apartman sa đakuzijem i saunom pozivom na 📞 0638481904 i pružite sebi odmor kakav zaslužujete.

REZERVIŠITE SPA APARTMAN